Hősök napi megemlékezés

A hősökről járvány idején sem feledkeztek meg.

A továbbra is fennálló veszélyhelyzetre való tekintettel szűk körben szervezte meg Hősök-napi megemlékezését a Zirci Egyházközség és a Zirci Országzászló Alapítvány.

A virágokkal körülölelt Hősök-emlékművénél Wittmann György bensőséges szavalattal adózott a katonák emlékének, majd Imrefi Mór plébános atya közös imádságra hívta az emlékezőket a világháborúk áldozataiért, családjukért, nemzetünk békéjéért és jólétéért.

Ezt követően az emlékezők elhelyezték koszorúikat az emlékmű talapzatánál: Dr. Kovács Zoltán, térségünk országgyűlési képviselője, Zirc Városi Önkormányzat részéről Ottó Péter polgármester és Hellebrandt Ferenc alpolgármester, a Zirci Országzászló Alapítvány képviseletében Máj János elnök, Bittmann Károly titkár és dr. Kőváry György, a Zirci Egyházközség nevében Imrefi Mór plébános, közreműködőként pedig Wittmann György.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>